Onze specialisten

Gezondheid, Kwaliteit en Comfort

Medior Comfort in Nuth is al meer dan 16 jaar de zitspecialist in Limburg. Kwaliteit relaxfauteuils en sta-opstoelen worden voor u op maat gemaakt. Rugpijn, nekpijn en andere klachten kunnen voorkomen en verholpen worden door een goede stoel op maat. Zithoogte, zitdiepte, armleggerhoogte en lendensteun worden aangepast op uw lichaam. Goed zitten is maatwerk. De fauteuils kunnen worden voorzien van een sta-op lift. Deze sta-op-stoelen zorgen ervoor dat u zelfstandig en gemakkelijk in en uit de fauteuil kunt komen.

Ergonomische bureaustoelen en werkkrukken van Medior Comfort uit Nuth in Limburg zijn voorzien van een beweeg-mechaniek. Beweging is de primaire levensbehoefte van de ruggenwervel, gewrichten en spieren. Met deze bewegend-zitten stoelen voorkomt u rugklachten. De ergonomische bureaustoelen en ergonomische krukken zorgen ervoor dat u in de juiste houding zit en geven u optimale bewegingsvrijheid.

Ergonomische hoofdkussens, gezondheidskussens, zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Het juiste kussen voorkomt nekpijn, hoofdpijn en andere klachten. Voor de juiste houding is de bedbodem, matras en kussen verantwoordelijk.

Bezoek ons op: www.mediorcomfort.nl