Medior Comfort

Goede aftersales!

Onze hoogbejaarde vader werd op een gegeven moment zo mager dat hij eigenlijk op geen enkele manier meer prettig kon zitten. Wij – zijn kinderen – namen toen contact op met MediorComfort in Nuth. Mijn vader woont zelf naar volle tevredenheid in verzorgingshuis ’t Panhuys in Hulsberg, onderdeel van de gemeente Nuth.

Medewerkers van MediorComfort gaven ons advies en we konden verschillende mogelijkheden uitproberen. Naar aanleiding daarvan besloten we een bepaalde relaxstoel voor mijn vader te huren. Na verloop van tijd bood MediorComfort ons de mogelijkheid om deze stoel – voor een lager bedrag – te kopen. Dat leek ons een goede optie. Na jarenlang gebruik voldoet de stoel nog steeds prima!

Het belangrijkste voor mij persoonlijk is het feit dat we in ‘stresssituaties’ altijd kunnen bellen. Medewerkers staan ons dan vriendelijk en professioneel te woord. Wat dan een voorbeeld is van zo’n stresssituatie? Mijn vader werd in toenemende mate sterk vergeetachtig en verloor door maculadegeneratie uiteindelijk nagenoeg zijn volledige zicht. Dat betekent dat hij de stoelbediening op de tast moet hanteren. En – ook al zitten er voor de handigheid maar een paar knoppen op – soms blokkeert de stoel dan. Wij weten ook niet altijd meteen hoe we dat kunnen opheffen. En je wilt er toch zo snel mogelijk voor zorgen dat je vader weer kan relaxen zoals hij dat wil.

 

Het telefoonnummer van MediorComfort staat achter op de stoelbediening. Ze lossen de problemen telefonisch altijd snel en vooral zeer vriendelijk op. Deskundigheid en service. Chapeau!