Zorgdrager

De heer Verleg elke dag plezier van zijn stoel!

In 2008 besloten Delftenaar Hans Verleg en zijn vrouw om te investeren in goed zitmeubilair.

hr verleg delftHans is een echt actieve senior die in zijn nog altijd drukke leven het klappen van de zweep wel kent. Voor zijn pensioen was hij werkelijk van alle markten thuis: hij werkte in schoenenwinkels en de bakkerij en verkocht tot augurken aan toe. Hij was veel actief in verkoop en: nooit met tegenzin. “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”, lijkt het motto van meneer Verleg. Voor zo iemand is het aanschaffen van twee nieuwe stoelen ook geen sinecure maar zeker wel in goede handen. “Degelijk je huiswerk doen, verschillende
aanbieders naast elkaar leggen. Mij verkopen ze op mijn oude dag echt geen knollen voor citroenen meer hoor”, lacht de sympathieke Delftenaar. “Zorgdrager kreeg ons vertrouwen en we bestelden er twee fraaie, lederen fauteuils van Nederlands fabricaat. Volledig op maat gemaakt en met 5 jaar full-service fabrieksgarantie heb je dan bij een dergelijke aanbieder een nog beter gevoel. Er wordt serieus naar je zithouding gekeken en je krijgt wanneer ze de stoel afleveren eigenlijk gewoon zitles! Hoe je zo’n stoel optimaal gebruikt.

Dat deze stoel heerlijk zit behoeft bijna geen uitleg; kijk maar hoe ik zit! Volledig op maat gemaakt en als ik de stoel achterover laat kantelen schuif ik heerlijk achterin. Benen omhoog.. Mijn hele lichaamsgewicht gedragen en met een rechte rug. Laten we wel wezen; ik ben nog steeds een actieve jongen maar mijn lichaam weet inmiddels wel dat we een dagje ouder worden. Dan is het in de avonduren echt heerlijk om het de ontspanning te geven waar het om vraagt!

Het echtpaar heeft tot de dag van vandaag nog erg veel plezier van hun stoelen. “In al die jaren kreeg vooral de mijne het best voor zijn kiezen”, lacht Hans. “Ik ‘plof’ soms wat en zo kon het gebeuren dat er een onderdeel afbrak. De jongens van Zorgdrager waren er de volgende dag al en het euvel werd onder garantie ter plekke verholpen! Mijn eerste gevoel dat het bij Zorgdrager wel goed zit, klopt tot op de dag van vandaag! Als een zwerende vinger!”