Van Wijk Zitspecialist

Betrouwbaar, deskundig en goede service

Betrouwbaarheid, een gedegen advies en goede service. Dat is wat ik als ergotherapeut belangrijk vind als ik cliënten doorverwijs naar een zitspecialist. Van Wijk Zitspecialist doet zijn naam eer aan.

Ergotherapie Tilburg – Waalwijk e.o. is een eerstelijns praktijk voor ergotherapie. We zijn met meerdere medewerkers actief in deze regio. Zelf heb ik ruim 20 jaar ervaring als ergotherapeut, waarvan ruim 5 jaar vanuit mijn eigen praktijk.

We geven onze cliënten vaak advies over een goede zithouding. Samen met de cliënt kunnen we goed in kaart brengen waar een eventuele stoel aan moet voldoen. Is aanschaf van een andere stoel noodzakelijk? Dan wil ik mijn cliënt doorverwijzen naar een betrouwbaar bedrijf. Een bedrijf waar service en garantie hoog in het vaandel staan. En waarbij ik ervan overtuigd ben dat het mijn cliënt een goede, passende stoel aanmeet. Een stoel die voldoet aan mijn ‘eisen’ en die aansluit op de wensen van mijn cliënt.

Al jaren werk ik hiervoor samen met Miranda van Wijk van Van Wijk Zitspecialist in Oisterwijk. Verwijs ik iemand naar haar door, dan weet ik zeker dan mijn cliënt goed advies krijgt en dat zij biedt wat mijn cliënt nodig heeft. Niet meer en niet minder! Het gaat Miranda niet om verkopen, maar om elke cliënt een passend antwoord op zijn vraag te geven. En lukt het een cliënt niet om bij Miranda langs te gaan? Dan bezoekt zij de cliënt ‘gewoon’ met een stoel aan huis. Mocht er later toch nog iets met de stoel aan de hand zijn, dan weet ik dat ze goede service en garantie geeft. Heeft een cliënt niet voldoende budget voor een nieuwe stoel. Dan is er altijd nog de mogelijkheid om een tweedehands stoel aan te schaffen. Van Wijk Zitspecialist is een bedrijf waar de servicebereidheid en betrokkenheid enorm groot is.

Mariëlle Kanters, Ergotherapeut/Praktijkhouder Ergotherapie Tilburg – Waalwijk e.o.

Foto Marielle Kanters