Jos Janssen

Mooi en functioneel

Sinds enige tijd zijn wij de trotse bezitters van twee op maat gemaakte fauteuils. Bij de aanschaf ervan zijn we niet over één nacht ijs gegaan. Het blijft tenslotte een hele uitgave. We hebben ons eerst goed via internet georiënteerd op goede kwaliteit stoelen. Daarna zochten we een bedrijf in de buurt die deze stoelen verkoopt. Zo kwamen we uit bij Jos Janssen Zitspecialist in Zetten, waar Jos en Ineke ons graag van dienst waren.

Jos is zelf stoffeerder. Aangezien wijzelf uit de stoffenwereld komen, stellen wij hier hoge eisen aan. Ineke is ergotherapeut. Onmisbaar voor een goed advies met het oog op onze lichamelijke klachten. In het bedrijf voelden we ons meteen welkom. Naast de rust en het huiselijke gevoel hadden beiden veel aandacht en tijd voor ons. Ook toen we twijfelden over een bepaalde optie. We hebben dan ook nooit het gevoel gehad dat we te snel moesten beslissen.

Inmiddels zijn de stoelen geleverd. Zoals verwacht mooi op tijd en ook hier weer een persoonlijke tint tijdens de aflevering. We zeggen nu weleens tegen elkaar: ‘Dat hadden we veel eerder moeten doen!’

Kortom, wilt u zitten op de manier die bij u past? Dan moet u naar Jos Janssen Zitspecialist in Zetten.

De heer en mevrouw Kleinendaal