Jos Janssen

Mijn naam is Marieke Munniks (49). Al jaren ben ik werkzaam als ergotherapeut op verschillende gebieden, zoals verpleeghuiszorg, revalidatie en eerstelijnszorg.
Momenteel werk ik bij zorggroep Charim in de regio Veenendaal.

Vanuit mijn professie kom ik veel in aanraking met cliënten met zitproblemen. Een goede samenwerking met een zitspecialist is daarbij een vereiste. Regelmatig verwijs ik mijn cliënten door naar Jos Janssen Zitspecialist voor een passende voorziening. Vaak ga ik ook met mijn cliënten mee.

Over de samenwerking met Jos Janssen ben ik zeer tevreden. Wat ik erg plezierig vind, is dat Ineke Janssen zelf ook ergotherapeut is. Zij is daarom niet alleen gespecialiseerd in zitten, maar kent de zitbeperkingen die voortkomen uit verschillende ziektebeelden. Ook bij ingewikkelde zitproblemen kan ik altijd bij ze terecht.

Wat me altijd opvalt is de vergaande service en klantvriendelijkheid. Ze dringen de cliënten absoluut niets op. Die krijgen alle vrijheid om in alle rust nog eens over een mogelijke aankoop na te denken. Zo nemen cliënten geen overhaaste beslissingen en staan ze achter hun aankoop.

De klantgerichtheid houdt niet op na de aankoop. Is een cliënt bij nader inzien toch niet helemaal tevreden over een stoel, dan doen ze er alles aan om het probleem op te lossen. Door deze positieve ervaringen stuur ik cliënten ook met een gerust hart alleen naar Jos Janssen Zitspecialist. Ze koppelen sowieso altijd aan mij terug wat ze met de cliënt hebben besproken.

Jos Janssen rust niet voordat de cliënt echt tevreden is!

Marieke Munniks, Ergotherapeut

foto marieke