Zitambassadeurs

Ergotherapie van der Sande

“Ik zie mensen weer opbloeien..”

Lisette van der Sande heeft zich in 2008 als zelfstandige ergotherapeut in Moergestel gevestigd. Vandaar uit biedt zij ergotherapeutische ondersteuning, advisering en training aan in Moergestel en de omliggende gemeenten.

Bij ergotherapie van de Sande staat de cliënt altijd centraal. “We kijken niet vanuit uw aandoening of ziekte, maar naar uw mogelijkheden om zo zelfstandig mogelijk verder te kunnen”.
Haar inlevingsvermogen betrokkenheid en persoonlijke benadering zorgen ervoor dat cliënten zich snel bij haar op hun gemak voelen. Ze is zeer flexibel en altijd op zoek naar een oplossing.

“Wij helpen u te kijken naar wat nog wél lukt. Door praktische coaching, geschikte hulpmiddelen en eventuele aanpassingen aan uw woning of werkplek. Als ergotherapeut vind ik het prettig om samen te werken met de regionale adviseur van de Nederlandse Vereniging van Zitspecialisten die dezelfde passie en  werkwijze heeft als ik”.

“Als ergotherapeut zie ik veel cliënten die niet optimaal zitten en hierdoor uiteenlopende klachten ontwikkelen waardoor ze niet tot rust en ontspanning kunnen komen. Of juist niet de activiteiten kunnen verrichten die ze willen ondernemen. De ervaring leert dat het aanpassen van de stoel aan de persoonlijke maatvoering veel klachten kan verhelpen. Een goede zitvoorziening maakt dat zittende handelingen in huis, of op de werkplek met minder pijn, vermoeidheid en stress verricht kunnen worden. Ik zie mensen weer opbloeien, taken uitbreiden en werk hervatten. Kortom een goede stoel draagt bij aan het algeheel welbevinden. Dit geldt voor jongeren die actief in het leven staan en een druk, vol dagprogramma hebben, maar ook voor ouderen die passiever zijn en veel (noodgedwongen) zitten. Een passende fauteuil maakt dat klachten verdwijnen en/of voorkomen worden”.

foto van der sande

Logo Van der Sande

 

 

 

 

 

Lisette van der Sande
Praktijkeigenaar

Ergotherapie Van der Sande
Raadhuisstraat 27
5066 AP Moergestel
06 20034545

bezoek de website