Zitambassadeurs

Ergotherapie Thuis Rijswijk-Delft-Den Haag

Cliënt kon gewoon weer tv kijken

Kerstin Collee: Als ergotherapeut zien wij heel veel cliënten met lichte tot zware zitproblematiek. In alle gevallen zoek je naar oplossingen voor een probleem binnen de kaders van het haalbare voor die cliënt.

Die staat centraal en haar of zijn belang is dat we adequaat van dienst zijn. Soms wordt een ‘Aan Functiebeperking Aangepaste’- of trippelstoel namens de zorgverzekering geleverd, soms dient iemand een stoel gewoon zelf aan te schaffen. Soms valt je cliënt financieel tussen wal en schip en roepen we gezamenlijk de hulp in van een fonds voor een financiële bijdrage.

Bij de Zitspecialist van de NVZS vinden wij in alle gevallen een klankbord. Iedere casus vraagt een eigen aanpak. Doordat de zitadviseur dagelijks met zitadvies bezig is en zowel technisch als fysiologisch ter zake kundig adviseert, hebben wij, met elkaar, door de jaren heen al erg veel cliënten kunnen voorzien van goed zitadvies. De voorbeelden zijn er te over: de klant die al jaren met een chronisch pijnprobleem totaal niet zittend kon ontspannen en die me vanuit de nieuwe stoel een mail stuurde dat ze een complete speelfilm op televisie uit had kunnen kijken zonder noemenswaardige problemen. Dat doet iets met je klant, maar zeker ook met jou. Met de regionaal opererende adviseur van de NVZS werken wij al jaren erg comfortabel.`


Team Ergotherapie Thuis Rijswijk-Delft-Den Haag

Ergotherapie Thuis
Geestbrugweg 35
2281 CX Rijswijk

www.ergotherapiethuis.com