Zitambassadeurs

Ilona Impulse

Ilona Nieuwerf – Impulse Ergotherapie & Coaching

Impulse Ergotherapie & Coaching is werkzaam in het gebied Gouda. Ilona richt zich momenteel voornamelijk op haar specialisatie vermoeidheid, overprikkeling en werkhervatting. Eerder heeft ze zich, ook als praktijkhouder vele jaren in de reguliere eerstelijn gericht op het dagelijks handelen van de cliënt. Kerntaken van de reguliere ergotherapeut zijn onder andere  de zelfredzaamheid vergroten, de deelname aan het sociale leven en de regie zo goed mogelijk behouden.

Eigenaar Ilona Nieuwerf vindt initiatieven zoals die van de NVZS relevant en waardevol.
“Cliënten die ik doorstuur naar leden van NVZS worden goed geholpen. Als therapeut wil ik graag maatwerk leveren en het leveren van kwaliteit staat hoog in het vaandel. De leden van de NVZS doen dat ook. Uiteraard weten we allemaal dat zitten erg belastend is en dat het beste advies is om te variëren in staan en zitten. Wij zien echter veel mensen die (noodgedwongen) veel meer uren zitten dan wenselijk, zowel in de thuissituatie als op werk. Voor deze mensen is het van belang dat zij goed geadviseerd worden aangaande het zitmeubilair.
Dat de woonboulevard niet de aangewezen plek is voor ergonomische stoelen weten we allemaal, maar ook veel zogenaamde hulpmiddelenleveranciers en hun thuiszorgwinkels zijn soms te beperkt in de mogelijkheden om echt maatwerk te kunnen leveren.
Bij echte zitspecialisten weet je dat er met adequate kennis naar ieder zitprobleem wordt gekeken.”

Ilona Nieuwerf 
praktijkeigenaar

Ergotherapie & Coaching Impulse