Zitambassadeurs

Erik Schiphorst

“Ontspannen gaat niet altijd vanzelf..”

Erik is sinds 1 februari 2012 de eigenaar van zijn praktijk. Hij heeft al meer dan 15 jaar werkervaring als ergotherapeut. Hij heeft gewerkt voor verschillende zorginstellingen en praktijken, maar voornamelijk in een ergotherapiepraktijk in Alsdorf (Duitsland), waar hij hoofd van de afdeling ergotherapie was.

Vanuit deze setting heeft hij zeer goede resultaten behaald met het behandelen van volwassenen die problemen hadden in het dagelijkse functioneren. Gedurende zijn huidige praktijkuitoefening heeft hij diverse bijscholingen en cursussen gevolgd op het gebied van senso- motoriek, Neuro Development Training, dyspraxie, schrijftraining, leerproblemen, cliëntgericht werken, arbeid en gezondheid, werkplekadvisering, etc. Bovengenoemde vaardigheden en expertises gebruikt hij dagelijks in de praktijk.

Wat Erik blijft verbazen is dat we met alle kennis die we hebben over het menselijk lichaam onze ‘noodgedwongen veelzitters’ nog altijd de dag laten doorbrengen op makkelijk te verplaatsen rolstoelen en in fauteuils die de toets der kritiek maar nauwelijks doorstaan. Onnodige medische problematiek tot gevolg hebbend. Erik onderschrijft de missie van zijn regionale Zitspecialist om cliënten te adviseren naar de aanschaf van degelijk, ergonomisch verantwoord zitmeubilair. Of het nu gaat om een goede relaxstoel of om een adequate bureaustoel voor op kantoor.

ergo schiphorstErgotherapiepraktijk Schiphorst Geleen
(filialen in Oirsbeek en Weert)
Valderenstraat 5
6163 GC Geleen (filialen in Oirsbeek en Weert)
Tel: 06 – 3854 1337

www.ergoschiphorst.nl