Zitambassadeurs

Vera Maan ergotherapie maan

Vera Maan – Ergotherapie Maan

Ergotherapie Maan is werkzaam in het gebied Schiedam en Vlaardingen. De ergotherapeuten binnen Ergotherapie Maan richten zich op het dagelijks handelen van de cliënt. Kerntaken van de ergotherapeut zijn: het optimaliseren van eigen regie, vergroten van zelfredzaamheid en het bevorderen van participatie. De ergotherapeuten komen met praktische tips en kunnen de hulpvrager van dienst zijn omtrent situaties binnens- en buitenshuis.

Eigenaar Vera Maan vindt initiatieven zoals die van de NVZS relevant en waardevol.
“Cliënten die ik doorstuur naar leden van NVZS worden goed geholpen. Als therapeut wil ik graag maatwerk leveren en het leveren van kwaliteit staat hoog in het vaandel. De leden van de NVZS doen dat ook. Uiteraard weten we allemaal dat zitten erg belastend is en dat het beste advies is om te variëren in staan en zitten. Wij zien echter veel mensen die (noodgedwongen) veel meer uren zitten dan wenselijk, zowel in de thuissituatie als op werk. Voor deze mensen is het van belang dat zij goed geadviseerd worden aangaande het zitmeubilair.
Dat de woonboulevard niet de aangewezen plek is voor ergonomische stoelen weten we allemaal, maar ook veel zogenaamde hulpmiddelenleveranciers en hun thuiszorgwinkels zijn soms te beperkt in de mogelijkheden om echt maatwerk te kunnen leveren.
Bij echte zitspecialisten weet je dat er met adequate kennis naar ieder zitprobleem wordt gekeken.”

vera maanVera Maan
praktijkeigenaar

Ergotherapie Maan
Nieuwe Damlaan 845
3119 AV Schiedam
Tel: 06-45707687

www.ergotherapiemaan.nl